Author: Boss

 • What are the financial pros and cons of marriage?

  In other cases, being married can yield a tax “bonus,” wherein couples pay fewer taxes as a result of their wedded fame. This is specifically actual for couples with one operating spouse and one live-at-home spouse. According to TurboTax’s website, “The extra unequal spouses’ earning, the much more likely that combining them on a joint […]

 • Makina me Qera – NRG Motors MAKINA ME QERA – NRG MOTORS VERIFIED

  Description NRG Motors është një agjensi qe operon ne tregun makina me qera aeroport  e shitjes se automjeteve dhe makinave me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta. Shërbimet e qiradhenies së makinave ofrohen 24 orë në 24, 7 […]

 • Jap me qera 6+1 vende Ford Galaxy Viti 2009,automat 40€ Dita

  Makina me qera në Shqipëri është një mënyre lëvizjeje e makkna me qera tirane  shpejtë dhe e rehatshme. Në ditët e sotme çmimi i qirasë është i përballueshëm nga të gjithë. AlbaniaOnline vjen me një gamë të gjere automjetesh ku mund të zgjidhni modelin që i përshtatet më së miri udhëtimit dhe nevojave tuaja. Modelet […]

 • THE FINANCIAL PROS AND CONS OF MARRIAGE

  PRO: A GREATER CHANCE AT BUILDING WEALTH “The largest benefit after saying ‘I do’ is that your income typically cross up and your costs pass down,” says Stacy Francis, founder and CEO of Francis Financial, a wealth control boutique in New York. “This ends in married couples accumulating extra assets than their nonmarried opposite numbers.” […]

 • Millions of BiPAP, CPAP machine masks recalled

  (WKBN) – Certain masks for BiPAP and CPAP machines had been recalled, in keeping with the U.S. Food and Drug Administration. The FDA said that Philips Respironics (Philips) has recalled positive mask used with bilevel tremendous airway pressure (additionally called Bilevel PAP, BiPAP or BPAP) machines and continuous superb airway stress (CPAP) machines due to […]